AcasăCastroCuba are "destui revoluţionari" pentru a contracara orice manifestaţie, afirmă preşedintele Diaz-Canel

Cuba are „destui revoluţionari” pentru a contracara orice manifestaţie, afirmă preşedintele Diaz-Canel

-

Sunt „destui revoluţionari” în Cuba pentru a contracara orice fel de manifestaţie, a avertizat duminică preşedintele Miguel Diaz-Canel, în faţa provocării grupurilor de opoziţie de a organiza la 15 noiembrie un marş pe care guvernul l-a interzis deja, notează AFP.

„Sunt destui revoluţionari pentru a face faţă la orice manifestaţie care urmăreşte să distrugă revoluţia, respectând şi apărând Constituţia, dar şi cu energie şi curaj”, a spus liderul şi prim-secretarul Partidului Comunist din Cuba, încheind o şedinţa plenară a Comitetului Central alcătuit din 114 membri.

„Să ştie imperialiştii că vor trebui să lupte cu un popor care nu se lasă păcălit, un popor suficient de numeros, suficient de curajos şi eroic pentru a lupta, care nu se teme de ameninţări”, a adăugat Miguel Diaz-Canel. La întâlnire a participat şi predecesorul său Raul Castro care, de la retragerea sa în aprilie, apare ocazional în public.

/www.agerpres.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: